Home > Ons aanbod > Grand Hotel Majestic

Grand Hotel Majestic

Lago Maggiore
Italië

Grand Hotel Majestic

Lago Maggiore, het op één na grootste meer van Italië, ligt ten zuiden van de Alpen. Ondanks de ligging is het klimaat er zacht. Het Grand Hotel Majestic ligt aan de rand van het meer, op slechts een klein uurtje rijden van Milaan. Of het nu het meer, de bergen of de nabijgelegen Borromeïsche eilanden zijn: waar u ook kijkt, het uitzicht is altijd adembenemend.

Grand Hotel Majestic

Op reis in Italië in het Grand hotel MajesticHet Grand Hotel Majestic, dat op een steenworp afstand ligt van het pittoreske stadje Pallanza, is een prachtige samensmelting van statige geschiedenis, natuur en moderne voorzieningen. Er is een overdekt binnenzwembad, een wellness-centrum en in de omliggende tuinen geniet u van het uitzicht over Lago Maggiore. Ook kunt u vanaf een nabijgelegen steiger gemakkelijk een boottochtje maken over het meer. Het restaurant van het hotel, waar ze lokale en regionale specialiteiten serveren, is voor de échte fijnproevers en behoort bovendien tot één van de mooiste restaurants aan Lago Maggiore.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat.

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys