Home > Ons aanbod > Hostal de la Gavina

Hostal de la Gavina

S'Agaró
Spanje

S'Agaró, Spanje

Het iconische 5* kustplaatsje van Spanje is gelegen aan de privé enclave van S'Agaró, 95 km ten noorden van Barcelona en prachtig gelegen op een klein schiereiland tussen twee afgezonderde zandstranden. De regio Costa Brava Girona is gastronomisch erkend vanwege het uitstekende aanbod van internationaal erkende Michelin *-restaurants. Het familiebedrijf, in de 4e generatie, is omgeven door vredige tuinen en de Middellandse Zee biedt een unieke natuurlijke omgeving; een ideale plek voor watersporten, bootexcursies, golfen, fietsen, natuurlijke wandeltochten, zakelijke evenementen, privéfeesten of pure ontspanning.

Bestemming: S'AgaróGolfen in Spanje bij Hostal de la Gavina

Ongeveer halverwege tussen Lloret de Mar en Begur, ten zuidoosten van Girona, ligt het fantastische resort S'Agaró aan het strand. Rondom het gebied zijn er meerdere prachtige steden en stranden, zoals te verwachten is aan de Costa Brava. Het is rijk aan entertainment en cultuur: bezoek het huis van Salvador Dali, bezoek een privékunstcollectie of ga fietsen door het middeleeuwse stadje Pals. Het is ook een geweldige plek om te winkelen, of om te ontspannen, want er zijn veel yoga-retraites te vinden. Ook voor onze golfers: er zijn 8 topgolfbanen die u zeker leuk zult vinden. Controleer ook de lokale informatieborden, want er zijn het hele jaar door veel festivals en evenementen gepland.

Accommodatie: Hostal de La Gavina

Hostal de La Gavina is een geweldige plek, gerund door geweldige mensen. Vanwege het familiebezit voelt deze grote plaats nog steeds erg klein en persoonlijk aan. Er zijn 53 kamers en 21 suites, met restaurants met 3 haute cuisine en 2 bars, allemaal uitgerust met terrassen waar u kunt genieten van het geweldige weer. Het zwembad is een geweldige plek om af te koelen en biedt een prachtig uitzicht over de baai van S'Agaró. De spa is zeer modern en biedt ook traditionele, kenmerkende behandelingen die in de omgeving bekend zijn. Al met al een perfecte plek om te ontspannen in het dagelijks leven.

Golf:

Een perfecte tour voor liefhebbers van golf en natuur. Bovendien is de Club Golf d'Aro Mas Nou de enige golfbaan aan de Costa Brava met uitzicht op zee. Door de ligging op meer dan 300 meter boven de zeespiegel kan de speler genieten van een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee en de berg van het beschermde natuurgebied van het Gavarres-gebied. Club Golf d'Aro Mas Nou, werd ontworpen door architect Ramon Espinosa in 1990 en werd in 1992 door de European Society of Golf Courses Architects erkend als "Best European Golf Course". Het ontwerp wordt benadrukt door de combinatie van 18 holes ontworpen voor alle golfspelers, als professionals als amateurs, die zullen genieten van het spel met alle clubs in de tas.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys