Home > Ons aanbod > Hotel Wellington

Hotel Wellington

Madrid
Spanje

Madrid, Spanje

Kom tot uzelf in Madrid, de indrukwekkende hoofdstad van Spanje. Haal het maximale uit uw reis door bij Hotel Wellington te verblijven, gelegen op misschien wel de beste locatie: de beroemde Salamanca-wijk. Op een steenworp afstand van niet alleen het Retiro Park, maar ook meerdere uitstekende winkellocaties en fascinerende attracties. Stijl en luxe wachten op u in het Hotel Wellington.

Bestemming: Madrid

Reizen in Spanje naar het Wellington HotelMadrid is een plaats waar geschiedenis en moderniteit hand in hand samengaan. Het is een plaats die bekend staat om zijn kosmopolitische sfeer en de schijnbaar onbeperkte beschikbaarheid van culturele bezigheden en entertainment. De stad is gevuld met dingen om te doen en te zien, van een bruisend nachtleven tot allerlei gerenommeerde eetgelegenheden. Daarnaast is het reizen naar al deze locaties moeiteloos, dankzij het geavanceerde openbaar vervoer van Madrid. Dit betekent dat u niets hoeft te missen van wat de stad te bieden heeft. Bezoek de vele beroemde kunstgalerijen, waaronder die in de "Paseo del Arte" (Walk of Art). Ga winkelen, woon sportevenementen bij of vind een van de vele andere activiteiten die uw interesse wekken.

Accommodatie: Hotel Wellington

Het Hotel Wellington is een wereldberoemde, toonaangevende plek. De kamers en suites van de locatie in Madrid hebben een verfijnd ontwerp en een breed aanbod aan geweldige voorzieningen; van gratis WiFi tot luxueuze marmeren badkamers. Niet alleen dat, want een verblijf in het Hotel Wellington komt ook met extra voordelen. Er is de ultramoderne "Le Max Wellness Club Wellington & SPA" van Clarins, een seizoensgebonden buitenzwembad en een heerlijk terras. Geniet tijdens uw verblijf van de bekroonde restaurants op het terrein. Ervaar Japans eten als nooit tevoren in het met Michelen bekroonde Kabuki Wellington, of geniet van de inventieve kijk op de Baskische keuken van Goizeko Wellington. Ten slotte heeft het Hotel Wellington sport ook een stadstuin op het dak, de grootste ter wereld om precies te zijn. Het Hotel Wellington heeft alles wat u wilt en kijkt uit naar uw verblijf.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys