Home > Ons aanbod > Ikies Traditional houses

Ikies Traditional houses

Santorini
Griekenland

Oia, Santorini

Oia Volgens de legende is de vulkaanuitbarsting waaruit Santorini ontstond de bron voor de legende van Atlantis. Het pittoreske eiland wordt vaak gebruikt voor het filmen van scènes in Hollywood-producties zoals ‘Tomb Raider: The Cradle of Life’. De spierwitte huizen met kleurrijke daken die u verspreid door het ruige landschap ziet, vormen samen het stadje Oia. U kunt er heerlijk dwalen door de smalle, kronkelende straatjes. De meeste restaurants (met uitzicht over zee) en bezienswaardigheden bevinden zich in uitgehouwen nissen van de caldera. Het strand van Perivolos, aan de andere kant van het eiland, is een perfecte plek voor watersport. En natuurlijk behoort een proeverij bij één van de vele wijnhuizen op het eiland ook tot de mogelijkheden.

Ikies Traditional houses

Op vakantie in Griekenland in het Ikies hotel met Black Diamond JourneysIkies Traditional Houses ligt net buiten het centrum van Oia en biedt een adembenemend uitzicht op het pittoreske dorp, de indrukwekkende caldera en de zonsondergang. De luxe kamers hebben allen een eigen charme, waardoor het gemakkelijk is om een kamer te vinden die aan uw wensen en eisen voldoet. De ruime suites hebben een prachtige lichtinval en zijn ideaal voor een relaxt verblijf of een romantisch samenzijn. Ontspan buiten in uw eigen bubbelbad, of geniet op het terras van de laatste zonnestralen. Ook de locatie van Ikies Traditional Houses is ideaal: u bent zo in de smalle straatjes van het dorpje, waar u heerlijk kunt eten bij één van de vele restaurants: van authentieke Griekse gerechten als souvlaki en moussaka tot gegrilde vis, vers uit de zee.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat. 

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys