Home > Ons aanbod > Olissippo Hotels' Lapa Palace

Olissippo Hotels' Lapa Palace

Lisbon
Portugal

Lapa Palace, Lissabon

Lissabon, de stad van zeven heuvels, is één van de weinige hoofdsteden in Zuid-Europa met een ligging aan de zee. De authentieke wijk Lapa, in vroeger tijden de favoriete wijk van de Portugese adel, dankt haar naam aan het in 1755 gebouwde Lapa paleis. Dankzij de inspanningen van verschillende generaties aan architecten en kunstenaars zijn de meeste originele details en de statige elegantie van het gebouw behouden gebleven. Het paleis is sinds 1992 een luxe hotel.

Olissippo Hotel – Lapa Palace

Reizen in Portugal bij het Olissippo Hotels' Lapa PalaceIn het Olissippo Lapa Palace Hotel kunt u kiezen uit een grote verscheidenheid aan prachtige kamers, die zijn ingericht in een art deco-, koloniale, Portugese of neoklassieke stijl. Vijf kamers zijn zorgvuldig gerenoveerd en ingericht met het gerestaureerde meubilair uit het oorspronkelijke paleis. Het hotel heeft een wellness-centrum met zwembaden, sauna’s, sportscholen en een massagesalon. Aangezien verscheidene beroemdheden, waaronder mensen van adel, politici en bekende kunstenaars in dit hotel verbleven, kunt u er zeker van zijn dat uw verblijf aan al uw wensen en eisen voldoet.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat.

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys