Home > Ons aanbod > Pera Palace Hotel

Pera Palace Hotel

Istanboel
Turkije

Istanbul, Turkije

Ervaar de geschiedenis met een verblijf in de kamers van het Pera Palace Hotel. Een goed bewaard gebleven neoklassiek icoon dat dateert uit de 19e eeuw. Het Pera Palace Hotel is een uniek atmosferisch contextstuk van de opmerkelijke geschiedenis van Istanbul. Het is een perfecte mix van neoklassieke, art nouveau en oosterse stijlen.

Bestemming: Istanbul

Reizen naar Turkije bij het Pera Palace HotelIstanbul, gelegen in de regio Marmara, is een stad van het verleden, het heden en de toekomst. Het is de grootste stad van Turkije en verbindt niet alleen continenten, maar verbindt ook mensen en culturen. Stelt u zich eens een plek voor met de moderne faciliteiten die u van de 21e eeuw mag verwachten, vermengd met de mysterieuze oude gebruiken. Een plek in een plaats tussen traditie en het hedendaagse in. Het is een van de meest bezochte plaatsen ter wereld, die het oosten met het westen verbindt. Voel de harmonie van de tegenstellingen binnen de stad. Deze plek is rijk aan cultuur en authentieke oude gebruiken en zal uw ogen zeker openen voor de schoonheid van Turkije.

Accommodatie: Pera Palace Hotel

Het Pera Palace Hotel, dat door World Luxury Awards wordt vermeld als 'Europe's Best Luxury Hotel', verwelkomt u om te genieten van meer dan 100 jaar erfgoed op een droomlocatie. Met een overvloed aan zonlicht biedt de locatie uniek uitzicht op Istanbul en een prachtige kijk op een van de beroemdste bezienswaardigheden: de Gouden Hoorn. Daarnaast ligt het hotel ook op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Dit in combinatie met de meest uitzonderlijke attributen die u maar kunt bedenken in een hotel, zorgt voor een perfect verblijf. Vele historische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden binnen haar muren, en nu krijgt u zelf de kans om hier uw eigen geschiedenis te schrijven. Het hotel heeft 115 kamers en 16 suites die de kenmerken en stijl van de 19e eeuw behouden, maar toch goed geïntegreerd zijn met alle luxe die de 21e eeuw te bieden heeft. Op het terrein vindt u vele mogelijkheden om te dineren en te eten. Meerdere restaurants, een patisserie en de Oriënt Bar, iconisch voor het hotel. Het is een geweldig hotel, met een geweldig team die ervoor zorgen dat alles perfect samenkomt.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys