Home > Ons aanbod > Peralada Resort

Peralada Resort

Costa Brava
Spanje

Peralada Resort

Een speciale plaats, gespecialiseerd in het genereren van een gevoel van vrede en welzijn. Dit resort is ontstaan ​​uit liefde voor wijn en golf en wil alle verfijnde aspecten van het leven samenbrengen in één locatie. Hun golfbaan is een van de mooiste die u kunt vinden in Costa Brava, gelegen in een wonderlijke, natuurlijke omgeving. Ze bieden een geweldig ontvangst wanneer u voor het eerst incheckt en het personeel staat altijd klaar om u te helpen met alles wat u maar kunt bedenken. De spa- en wellness-faciliteiten zijn altijd klaar voor gebruik en u zult er altijd in kunnen ontspannen tijdens uw ontsnapping.

Bestemming: Peralada

Golfen in Spanje bij het Peralada ResortOp de noordelijke vlaktes van Figueres, in de regio Alt Empordà, is het Peralada-dorp sinds lang geleden de hoofdstad van de Peralada County geweest. De stad is gevuld met traditionele middeleeuwse constructies, zoals het Romaanse klooster en het oude gotische klooster van Carme. Het is een kleine plaats, die over het hoofd wordt gezien door de meeste toeristen, dus u zult er zeker van zijn dat u een authentieke ervaring van het gebied hebt. In de stad zijn er nogal wat dingen te doen: ze bieden rondleidingen door de stad, zodat u de belangrijke culturele elementen op een snelle en educatieve manier kunt bezoeken, lokale evenementen, kunsttentoonstellingen en meer.

Accommodatie: Hotel Peralada

Het hotel heeft 64 warme en harmonieuze kamers waar u rustig kunt uitrusten. Een elegant en fris ontwerp gebaseerd op het gebruik van nobele materialen, dat is het idee achter de inrichting van de kamers. Het is een unieke essentie die een revitaliserend verblijf op een volledig comfortabele manier garandeert. Een belangrijk aspect van dit hotel is de Wine Spa: een oase vol met onbeschrijflijke sensaties en geneugten. Bezoekers hebben gezegd dat het "een authentieke wellness-ervaring is die de erfenis van antieke wijntherapie gebruikt, zodat u kunt genieten van een revitaliserende ervaring". Laat uw bewustzijn door de verschillende sferen stromen, elk met hun eigen welzijnsstrategie.

Golfen:

Natuurlijk heeft een golfhotel een golfbaan. Een heel speciale nog wel: 18 holes over een lengte van 6 km. Gelegen tussen de Pyreneeën en de Costa Brava, bevoorrecht met een heerlijk mediterraan klimaat en naadloos overgaand in de prachtige natuur van de Empordà. Op deze baan kunt u de potjes van uw dromen spelen. Ze bieden ook gepersonaliseerde golflessen, gegeven door professionals. Of u nu een veteraan bent of een nieuwe speler, u kunt er zeker van zijn dat deze golfbaan u zal bevallen.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys