Home > Ons aanbod > Rixos Libertas Hotel

Rixos Libertas Hotel

Dubrovnik
Kroatië

Dubrovnik

In 1929 zei George Bernard Shaw na zijn bezoek: ‘Als je de hemel op aarde wilt zien, kom dan naar Dubrovnik’. De stad ligt in de schilderachtige regio Dalmatië en wordt beschouwd als één van de mooiste steden van Europa. De oude binnenstad staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO en is een aaneenschakeling van historische gebouwen met de meest prachtige architectuur. Banje is het beroemdste strand van Dubrovnik, dat met de ligging net buiten de stadsmuren een fantastisch uitzicht biedt op de oude haven.

Rixos Libertas Hotel

Op reis in Kroatiƫ in het Rixos Libertas hotelHet Rixos Libertas Hotel biedt liefhebbers van de Adriatische Zee een relaxt en comfortabel verblijf. Ontspanning staat hier hoog in het vaandel, met een uitgebreid aanbod aan wellness-activiteiten, waaronder hydro-massages. De actievere gasten kunnen hun hart ophalen in het fitnesscentrum en de zwembaden. Ook op het gebied van gastronomie is het Rixos Libertas Hotel een perfecte plek: u kunt hier kiezen voor gerechten uit de internationale keuken, maar ook Dalmatische klassiekers staan op het menu. U hoeft alleen maar te genieten van uw verblijf; al het andere kunt u overlaten aan de VIP-service van het hotel.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat.

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys