Home > Ons aanbod > Spezzie Luxury Villas

Spezzie Luxury Villas

Spetses
Griekenland

Spetses

Spetses dankt haar naam aan de Venetianen, die het eiland ‘Spezia’ (specerijen) noemden vanwege de ligging op een belangrijke handelsroute. Maar het had net zo goed vernoemd kunnen worden naar de krachtige geuren van jasmijn en dennen die u langs de weg naar het idyllische strand van Kyslokeriza ruikt. Spetses was ook de inspiratiebron voor het eiland Phraxos in de roman ‘The Magus’ die John Fowles in 1965 publiceerde. Prachtige stranden als Agia Marina bevinden zich op loopafstand, maar het is ook zeker de moeite waard om per watertaxi of boot de verborgen baaien van het eiland te verkennen.

Spezzie Luxury Villas, Spetses

Op vakantie in ItaliĆ« in Spezzie villa'sDe twee villa’s Throumbi en Strophyli, vernoemd naar de aromatische planten en zaden die veel worden gebruikt in de keuken op Spetses, zijn ruime zomerhuizen met vijf slaapkamers en elk een privézwembad. De kamers hebben een eigen badkamer en er is een eethoek die uitkomt op de overdekte veranda, waar u wordt getrakteerd op een onverwacht uitzicht. De villa’s van Spezzie bevinden zich in Kasteli, een rustige woonwijk vlakbij de haven van Dapia.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat. 

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys