Home > Ons aanbod > Sunborn Gibraltar

Sunborn Gibraltar

Gibraltar
Gibraltar

Gibraltar

Drijf weg van alle worstelingen van het dagelijks leven in heerlijk comfort. Aan boord van de Sunborn Gibraltar worden bezoekers gepresenteerd met een simpelweg unieke ervaring: alle kwaliteit en  comfort van een vijfsterrenhotel, gecombineerd met de ongeëvenaarde privacy en exclusiviteit van een superjacht. Het is niet te evenaren.

Bestemming: Gibraltar

Reizen in Italiƫ naar het Sunborn HotelIn Gibraltar is alles lekker dicht in de buurt. Het compacte formaat van de stad zorgt ervoor dat alle belangrijke attracties dichtbij zijn. Het is heel eenvoudig om shoppen te combineren met een uurtje op het strand en een rustgevend bezoek aan de wereldberoemde Alameda Botanical Gardens. Mede door de middeleeuwse indeling is het makkelijk om je weg te vinden in de stad. Italiaanse gebouwen versieren de hoofdstraat van de stad, waar authentieke traditionele winkels direct naast Designer Brands te vinden zijn. Dit, samen met het gebruik van sterling valuta en BTW-vrije prijzen, zorgt voor een heerlijke ervaring voor iedereen. En als winkelen niet is wat u zoekt, dan is er altijd het Upper Rock Nature Reserve bezoeken, een must voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Accommodatie: Sunborn Gibraltar

Je miljardairfantasieën komen uit op dit vijfsterrenhoteljacht. Aan boord van dit schip vindt u restaurants, bars, een spa en zelfs een casino. De restaurants serveren gespecialiseerde seizoensgerechten, zodat u nieuwe smaken kunt ervaren en het beste kunt proeven dat Gibraltar te bieden heeft. Bij Sunborn is er de hele dag een groot team van internationale koks aan het werk om u een geweldige ervaring te bezorgen. De kamers zijn voorzien van op maat gemaakt designermeubilair, een flatscreen-tv, airconditioning, een minibar en een stijlvolle badkamer. Waar u ook bent op de boot, u heeft gegarandeerd toegang tot een van de meest onvergetelijke aspecten ervan: de adembenemende uitzichten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys