Home > Ons aanbod > The Chedi

The Chedi

Luštica Baai
Montenegro

Luštica Bay, Montenegro

Tussen het azuurblauwe water en de indrukwekkende bergen vindt u The Chedi Luštica Bay Hotel: het beste, luxueuze vijfsterrenhotel van Montenegro. Het resort hotel biedt stijlvolle, zonovergoten kamers die harmoniëren met de beweging van de Adriatische Zee en de Mediterrane kleuren uit de omgeving. Het Chedi Luštica Bay Hotel ligt direct naast de baai van Trašte langs het schiereiland Luštica, in de kustplaats Luštica Bay, en nodigt u uit voor een ontspannend verblijf terwijl u zich omringt met gespecialiseerde luxe.

Bestemming: Luštica Baai

Reinzen in Montenegro in The ChediEen perfecte mix van land & water: van de ongerepte bergen tot de smaragdgroene Adriatische Zee. Luštica Bay beschikt over heldere lucht en aangeboren schoonheid. Het zorgt voor een natuurlijke combinatie van rust en activiteit en creëert een aparte manier van leven. Lord Byron noemde de Montenegrijnse kustlijn: "de mooiste ontmoeting tussen land en zee" en wij vinden dit de perfecte definitie voor de gelegenheid. De stad heeft 240 dagen zon per jaar, een divers landschap, kristalhelder water en een ononderbroken kustlijn. Ondanks dat het veel privacy geniet, is het toch goed bereikbaar voor alle toplocaties in de regio. Het ligt op slechts 15 minuten van Tivat en Kotor, twee grote steden in de buurt.

Accommodatie: The Chedi Luštica Bay Hotel

Het hotel beschikt over 111 kamers & suites en vele faciliteiten. Twee restaurants, twee bars, een ultramodern conferentie- en zakencentrum, een wellness-spa met een binnenzwembad, een verwarmd buitenzwembad en zelfs een privéstrand. Een gecultiveerde keuken, doordachte techniek en andere handige faciliteiten. Zet voet buiten de muren en ontdek dat de omliggende stad net zo goed is. Ervaar de bruisende jachthavenpromenade en de talloze accommodaties en activiteiten verspreid over de hele baai van Luštica. In het hotel streven ze naar een gevoel van authenticiteit, zodat de gasten de best mogelijke ervaring hebben. Van de verfijnde stijl en architectuur tot de respectvolle intimiteit van het aanspreken van hun gasten bij naam. Van The Chedi is niets dan het beste te verwachten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2022 Black Diamond Journeys