Home > Golftours > Cornelia Diamond

Cornelia Diamond

Belek
Turkije
1 - 30 september 2021
Boeken vanaf € Prijs op aanvraag,-

Belek, Turkije

Een geweldige plek om te verblijven en te golfen. We vinden dat 'resort' het niet helemaal omvat, omdat het meer aanvoelt als een klein koninkrijk. De nadruk ligt op de natuur en het milieu in dit kleine groene plaatsje, en het is perfect voor iedereen. Alles wat ze te bieden hebben is er om uw gewone vakantie om te zetten in een intrigerende ervaring gebaseerd op de hoogste kwaliteit van service. Verschillende verwachtingen van de gasten worden meestal op het hoogste niveau vervuld. De Cornelia Diamond ervaring heeft als doel de best mogelijke ervaring te zijn.

Deze reis boeken vanaf € Prijs op aanvraag,-
1 - 30 september 2021
Turkije

Bestemming: Belek

Golfen in Turkije bij het Cornelia diamant ClubhuisBelek is een plaats met veel geschiedenis. Als u een grote fan bent van geschiedenis, dan is dit zeker een plek die u moet bekijken. Bezoek het Aspendos Theater, het best bewaarde antieke theater ter wereld. Het is in uitzonderlijk goede staat voor een gebouw dat dateert uit de 2e eeuw. Er is nog veel meer: de stadsmuren zijn, net als de Hadrianuspoort, een mooi voorbeeld van de rijke Romeinse stijl die zo vele jaren geleden is achtergelaten. Bovendien staat Belek bekend om zijn prachtige zes golfbanen. Belek is uitgegroeid tot een geperfectioneerde golfbestemming. Het is een van de belangrijkste golfcentra van Turkije met een 18-holes golfbaan van wereldklasse die beschikbaar is voor zowel beginners als experts. De banen zijn opgedeeld in twee aparte groepen, maar zijn niet meer dan tien minuten rijden van elkaar verwijderd. Ideaal voor elke golfliefhebber.

Accommodatie: Cornelia Diamond

Cornelia Diamond is een plek waar luxe en comfort hoog in het vaandel staan. Hun doel is om uw ervaring onvergetelijk te maken. Het resort biedt u omringende zwembaden, een privé-strand, spa's, sauna's en nog veel meer faciliteiten. Bovendien beschikt het resort, omdat het in Belek ligt, over een grote golfbaan. 27 holes om precies te zijn. Het is dus perfect voor golfliefhebbers. De unieke architectuur van het hotel zorgt voor een interessante plek, zodat u, waar u zich ook bevindt in het hotel, wordt ondergedompeld in de wonderen van de fascinerende structuur. De kamers en suites zijn gewoonweg verbazingwekkend, en niets dan de hoogste kwaliteit is te verwachten. De plaats zelf is geweldig, het eten is geweldig en de faciliteiten zijn geweldig. Het is een authentieke, onvergelijkbare ervaring.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2024 Black Diamond Journeys