Home > Over ons

Maak kennis met Black Diamond Journeys

Black Diamond Journeys is opgericht door twee goede vrienden, Goran Valic uit Slovenië en Dirk Neuhaus uit Utrecht, die samen meer dan 30 jaar aan ervaring hebben in reizen en evenementen organiseren. Tijdens onze vele reizen door Europa om evenementen te organiseren voor multinationale sponsors (sinds 1988), hebben we vaak de kans gekregen om nieuwe en spannende plekjes te bezoeken, te ontdekken en te leren kennen.

Door al die jaren heen hebben we onze databank gevuld met honderden en honderden plaatsen die een onvergetelijke ervaring kunnen bieden, maar die bij het grote publiek niet goed bekend zijn; dit betekent dat we bijna elk verzoek van de vrienden van Black Diamond Journeys kunnen vervullen.

Onze passie voor reizen naar minder bekende bestemmingen, naar plaatsen met veel charme en uitstekende service, om eigenaren of managementteams te ontmoeten en er vriendschap mee te sluiten, de liefde voor het proeven van heerlijke lokale gerechten en wijn, plus het genieten van de lokale omgeving en bezienswaardigheden die zij bieden, zorgt ervoor dat wij dit willen delen met gelijkgestemde personen die er net zo van zullen genieten.

Ons aanbod is specifiek bedoeld voor individuele reizigers of kleine groepen, waarbij alle deelnemers op hun eigen en individuele manier van de reis kunnen genieten. Elke locatie op de Black Diamond Journeys website is zorgvuldig uitgekozen en is persoonlijk bezocht, gecontroleerd en wij hebben altijd direct contact met de eigenaars of managementteams.

Op deze manier kunnen we alle vrienden van Black Diamond Journeys garanderen dat zij de best mogelijke service op de mooiste locaties zullen ervaren, terwijl Black Diamond Journeys tegelijkertijd de beste prijzen en exclusiviteit garandeert. Onze deals zult u niet zomaar vinden bij andere boekingssites.

We nodigen u uit om lid te worden van onze Black Diamond Journeys Travel Club en te genieten van alle aanbiedingen die nergens anders verkrijgbaar zijn!

Inschrijven voor de nieuwsbrief

De beste keus voor een reis die bij u past

Het plannen van een avontuur begint met een goed idee. Beschrijf uw ideale reis aan ons, zodat wij een op maat gemaakte reis kunnen samenstellen die tegemoet komt aan al uw wensen. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan kunt u de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor de planning van de hele reis en regelen voor iedereen vervoersservice van deur tot deur. Zo heeft u alle tijd om samen met uw gasten te genieten van de reis.

Tientallen jaren ervaring: Onze kracht ligt in de organisatie van evenementen waar kwaliteit voorop staat. Zo hebben wij we al tientallen jaren bedrijfsretraites en Europese reizen samengesteld voor verschillende multinationals, zoals Danone, Ford, Philips, Ballantine’s en Coca-Cola.

Sport, een van onze grootste passies

Ook krijgen wij regelmatig de kans om onze kennis en expertise te combineren met één van onze grootste passies: sport. Zo is ons team al vanaf het begin van de jaren ’90 betrokken bij de ontwikkeling van snowboard- en beachvolleybalevenementen. En of het nu om een nationaal toernooi gaat of om een wereldkampioenschap: wij streven altijd naar perfectie. Dankzij deze jarenlange ervaring hebben wij een duidelijk beeld van hoe wij op de meest effectieve en efficiënte manier belangrijke evenementen kunnen organiseren, rekening houdend met uw wensen en eisen.

De meest bijzondere reiservaringen, speciaal voor u

Black Diamond biedt 5 verschillende reiservaringen:

Seasonal Breaks

De wereld ontdekken is fantastisch, vooral als je het met anderen kunt delen. Wij stellen met veel zorg unieke reiservaringen samen naar de mooiste plekken ter wereld. We zijn dan ook trots op ons exclusieve aanbod van de prachtigste bestemmingen, de avontuurlijkste routes en de meest comfortabele vervoersmiddelen, zodat u daar niet meer over hoeft na te denken en volop kunt genieten van uw tijd samen.

Het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis ernaartoe. Wij laten u graag ervaren hoe bijzonder deze reis kan zijn. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen uit ons aanbod van exclusieve bestemmingen, om samen te genieten van een onvergetelijke ervaring.

Elke maand selecteren wij de beste bestemmingen en accommodaties voor u, in Europa en de rest van de wereld. We zorgen ervoor dat u de drukte zoveel mogelijk vermijdt, maar toch de mooiste plekken te zien krijgt. Elke aanbieding is slechts voor een beperkte tijd beschikbaar en bevat een verblijfslocatie met maximaal 10 kamers. We helpen u ook graag bij het vinden van activiteiten om lokale tradities en gebruiken te ervaren, of restaurants waar u kunt genieten van het beste wat de lokale keuken te bieden heeft. Wilt u op een comfortabele manier reizen zodat u uitgerust op uw vakantieadres aankomt? Laat ons dan uw reis van deur tot deur regelen, dat doen we graag voor u!

Op ontdekkingsreis

Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van reizen voor grotere groepen, weten wij dat een reiservaring het best bevalt als het aanbod ook echt bij de samenstelling van de groep past. Soms is dat een luxe cruise of een reis die barst van de culturele uitstapjes; een andere keer is dat een gastronomische tour langs authentieke stadjes of een ontspannen verblijf in een wellness-resort. Wat de samenstelling van uw groep ook is, wij hebben een exclusief aanbod dat daar bij past.

Hoe werkt het?

Wij hebben een zorgvuldig samengesteld aanbod van reizen naar verschillende bestemmingen in Europa. Onze filosofie? Het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis ernaartoe. Daarom zorgen wij er altijd voor dat u de drukte zoveel mogelijk vermijdt, om ongestoord te kunnen genieten van bekende én minder bekende culturele, historische en gastronomische hoogtepunten die de bestemming te bieden heeft.

Familiebestemmingen

U bent het vast met ons eens dat er nooit genoeg tijd is om samen te zijn met de mensen van wie u het meest houdt. Daarom willen wij u optimaal laten genieten van deze mooie momenten. Laat u samen met uw gezin betoveren door de adembenemende sfeer van een miljoenenstad als Dubai, of geniet van een relaxte familievakantie aan de kust in het Italiaanse stadje Sorrento. Wat u ook zoekt, wij hebben een aanbod dat perfect past bij de wensen en eisen van u en uw gezin. Het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis ernaartoe. Wij laten u graag ervaren hoe bijzonder deze reis kan zijn. Het enige wat u hoeft te doen? Samen met uw geliefden genieten van een onvergetelijk en relaxt verblijf in een prachtige omgeving.

Het gaat niet alleen om de bestemming, maar ook om de reis ernaartoe. Wij laten u graag ervaren hoe bijzonder deze reis kan zijn. U hoeft alleen maar te kiezen uit ons aanbod van zorgvuldig geselecteerde bestemmingen en verblijfslocaties. De rest kunt u aan ons overlaten, zodat u samen met uw geliefden volop kunt genieten van een onvergetelijk en relaxt verblijf in een prachtige omgeving.

Eindeloze mogelijkheden

Om er zeker van te zijn dat wij u de best mogelijke reiservaring kunnen bieden, zijn wij voortdurend bezig met het verbeteren van aanbod. Heeft u zelf al iets in gedachten? Dan doen wij er alles aan om dit mogelijk te maken. Bekijk onze kalender om het aanbod van beschikbare reizen te bekijken. Bent u op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op, zodat wij een reis op maat voor u en uw gezin kunnen samenstellen.

Laat ons alles regelen: Hoe werkt het?

Wij horen graag wat uw wensen en eisen zijn. Op basis daarvan stellen wij een aantal reismogelijkheden samen. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan kunt u de rest aan ons overlaten. Wij regelen alles, inclusief een optie voor vervoer van deur tot deur. Zo kunt u in alle rust genieten van quality time met uw gezin.

Luxury Villa's

In onze prachtige vakantievilla’s, zoals Il Borro in Italië en Spezzie Luxury Villas in Griekenland, ervaart u ware luxe. De villa’s hebben ruime (slaap)kamers, zwembaden om een verfrissende duik in te nemen en de prachtigste tuinen om doorheen te slenteren. Ook de ligging is uniek: u bent midden in de ongerepte natuur en toch vlakbij gezellige steden en dorpen.

Onze vakantievilla’s hebben ruime (slaap)kamers, heerlijke zwembaden om een verfrissende duik in te nemen en de mooiste tuinen om doorheen te slenteren. U kunt elke ochtend van een vers ontbijt genieten, buiten of in de prachtige eetzalen. Ervaar ware luxe op één van onze bestemmingen.

Hoe werkt het?

De villa’s zijn momenteel beschikbaar voor reserveringen. We helpen u ook graag bij het vinden van activiteiten om lokale tradities en gebruiken te ervaren, of restaurants waar u kunt genieten van het beste wat de lokale keuken te bieden heeft. Wilt u op een comfortabele manier reizen zodat u uitgerust op uw vakantieadres aankomt? Laat ons dan uw reis van deur tot deur regelen, dat doen we graag voor u!

Zakelijke events

Het uitstippelen van een nieuw reisavontuur begint met een goed idee. Beschrijf uw ideale reis aan ons, zodat wij een aanbod kunnen doen dat tegemoet komt aan al uw wensen en eisen. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan kunt u de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij verzorgen de gehele planning van de reis, inclusief een optie voor vervoersservice van deur tot deur. En dat doen we allemaal tegen een scherp tarief. Zo heeft u alle tijd om samen met uw gasten te genieten van de reis.

Hoe werkt het?

Het plannen van een avontuur begint met een goed idee. Beschrijf uw ideale reis aan ons, zodat wij een op maat gemaakte reis kunnen samenstellen die tegemoet komt aan al uw wensen. Bent u tevreden met ons voorstel? Dan kunt u de rest met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zorgen voor de planning van de hele reis en regelen voor iedereen vervoersservice van deur tot deur. Zo heeft u alle tijd om samen met uw gasten te genieten van de reis. En dat doen we allemaal tegen een scherp tarief. Zo heeft u alle tijd om samen met uw gasten te genieten van de reis.

© 2022 Black Diamond Journeys