Home > Zakelijke events

Verandering van omgeving doet wonderen

Het creëren van mogelijkheden voor verbinding en groei is één van de belangrijkste redenen waarom wij graag zakelijke evenementen en retraites organiseren. In drukke periodes is het vaak moeilijk om tijd vrij te maken om te reflecteren op ontwikkelingen. Vaak is het in een nieuwe, inspirerende omgeving gemakkelijker om het dagelijkse werkritme los te laten en samen te reflecteren op het werk, ervaringen met elkaar te delen en de band tussen collega’s te versterken.

Actieve bestemmingen

Ook als u op zoek bent naar spanning en avontuur op meer dan één bestemming, zit u bij ons goed. Van golfvakanties en roadtrips met een Audi TT over de Europese wegen, tot luxe cruises en avontuurlijke reizen naar de meest exotische bestemmingen: wij stellen een unieke reis samen die tegemoet komt aan al uw wensen en dromen.

Tot rust komen

Sommige mensen komen pas echt los van hun werk door even helemaal te ontsnappen uit de hectiek van het dagelijkse leven. Van een paar dagen relaxen in een wellness-resort en luxe cruises tot een gastronomische reis door Italiaanse stadjes: wij bieden verschillende mogelijkheden om tot rust te komen. U kunt kiezen uit ons aanbod, maar ook zelf uw bestemming en verblijfslocatie uitkiezen.

Offerte aanvragenContact opnemen

© 2022 Black Diamond Journeys