Home > Griekenland > Variety Cruises

Variety Cruises

Mediterranean & Caribbean
Griekenland

All kinds of locations

Variety Cruises biedt luxe cruises naar de meest prachtige bestemmingen over de hele wereld. Ontdek culturele nalatenschappen van de oude Grieken, geniet van de zon op de Seychellen of maak de traditionele fiesta’s in dorpen en steden aan de Spaanse kust van dichtbij mee. Of het nu een prachtige zonsondergang in Costa Rica of een adembenemende gletsjer in IJsland is: een luxe reis van Variety Cruises is een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

The vessel itself

Variety Cruises heeft acht verschillende schepen waarmee u cruises kunt maken, zodat we tegemoet kunnen komen aan al uw wensen en behoeften. Met de Variety Voyager, die plaats biedt aan maximaal zeventig gasten, ervaart u het luxe leven op een groot cruiseschip. Dertig bemanningsleden zorgen voor een perfect verblijf op het schip. De Harmony is een kleiner, maar niet minder luxueus schip dat plaats biedt aan maximaal vijfentwintig gasten. Door de huiselijk ingerichte hutten geniet u van het leven op zee met het comfort van thuis. Dus laat u tijdens één van de cruises in de watten leggen door de crew, geniet van een heerlijke maaltijd op het zonnige dek of neem een verfrissende duik in het zwembad terwijl u naar uw volgende bestemming reist.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat.

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

© 2024 Black Diamond Journeys