Home > Italië > Grand Hotel Continental Siena

Grand Hotel Continental Siena

Siena
Italië

Siena

De historische stad Siena staat niet voor niks op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO: met de karakteristieke smalle straatjes en historische gebouwen is het één van de mooiste steden in Italië. Op het indrukwekkende Piazza del Campo, één van de grootste middeleeuwse pleinen ter wereld, wordt twee keer per jaar de beroemde paardenrace Pallio del Contrade gehouden. En mede dankzij de vele studenten die er wonen, is de stad ook ’s avonds een levendige plek. Bovendien is Siena een goede uitvalsbasis voor bezoeken aan andere bijzondere steden en dorpen in de buurt, zoals San Gimignano, Montalcino, Pienza en natuurlijk Florence.

Grand Hotel Continental Siena

Op vakantie in ItaliĆ« in het Grand hotel continental SienaGrand Hotel Continental is het enige vijfsterrenhotel in het historische centrum van Siena. Het is gevestigd in het adellijke Palazzo Gori Pannilini, dat rond 1501 is gebouwd op reeds bestaande gebouwen. Het paleis is zorgvuldig gerenoveerd, waarbij prachtige fresco’s en rijke decoratie tevoorschijn zijn gekomen. Alle kamers en suites zijn sfeervol ingericht met antieke meubels en schilderijen. In de loungebar worden cocktails geserveerd, waarna u in restaurant SaporDivino kunt genieten van gerechten die zijn geïnspireerd door de smaken van de authentieke keuken van Siena. Liefhebbers van Toscaanse wijnen kunnen hun hart ophalen in de recent ontdekte wijnkelder, één van de meest bijzondere plekken van het hotel. De meeste bezienswaardigheden, zoals de Duomo, Piazzo del Campo en de San Domenico-kerk, zijn bovendien op loopafstand van het hotel.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat. 

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2024 Black Diamond Journeys