Home > Italië > Hotel Helvetia & Bristol

Hotel Helvetia & Bristol

Florence
Italië

Florence

Florence, hoofdstad van de Italiaanse regio Toscane, is de bakermat van de renaissance. Nergens anders in Italië bevinden zich zoveel gebouwen en kunstwerken uit deze periode en dit maakt Florence een perfecte bestemming voor liefhebbers van kunst en cultuur. Van de Duomo, de Santa Croce-kerk, Piazza della Signoria en de Ponte Vecchio tot prachtige schilderijen van Italiaanse renaissanceschilders in het Uffizi en Michelangelo’s ‘David’ in Galleria dell’Accademia: u zult ogen tekort komen bij een bezoek aan deze magische stad.

Hotel Helvetia & Bristol

Op reis in ItaliĆ« in Hotel Helvetia & BristolGeniet van een onvergetelijke tijd in één van de mooiste steden in Europa: verblijf in een historisch paleis in het hart van het magische Florence, op een steenworp afstand van de Duomo, Piazza della Signoria en Ponte Vecchio. Hotel Helvetia & Bristol, dat onderdeel is van Starhotels Collezione, combineert kunst, luxe en typisch Italiaanse gastvrijheid met service van het hoogste niveau en uitzonderlijk eten en drinken. De kamers en suites van Hotel Helvetia & Bristol zijn smaakvol ingericht met antiek meubilair en kunstwerken. In sommige kamers heeft u een prachtig uitzicht over Florence. In het exclusieve restaurant Hostaria Bibendum kunt u genieten van de authentieke smaken van de Italiaanse keuken.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat. 

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2024 Black Diamond Journeys