Home > Italië > Parco dei Principi Grand Hotel & Spa

Parco dei Principi Grand Hotel & Spa

Rome
Italië

Roberto Naldi Collection

De Roberto Naldi Collection bestaat uit zes luxe hotels waarin Italiaanse flair wordt gecombineerd met een internationale uitstraling. Eigenaar is de visionaire ondernemer Roberto Naldi, erfgenaam van een familie van gerenommeerde Italiaanse hoteliers. Zijn toewijding en passie voor gastvrijheid en persoonlijke aandacht, maken de hotels perfecte plekken om te genieten van alle luxe. Het elegant ingerichte Parco dei Principi Grand Hotel & Spa is gevestigd in een prachtig gebouw met een rijke historie. Geniet hier van de gastvrijheid en het ongeëvenaarde comfort dat het professionele team met internationale ervaring u biedt.

Parco dei Principi Grand Hotel & Spa, Rome

Op reis in ItaliĆ« in het Parco dei Principi Grand Hotel & SpaMet zijn betoverende uitzicht op de tuinen van Villa Borghese en de locatie in de exclusieve wijk Parioli, is Parco dei Principi Grand Hotel & Spa één van de meest vooraanstaande en gewilde accommodaties in Rome. De barokke details, klassieke meubels en ultramoderne technologie bieden u een unieke combinatie van luxe en comfort. In de Prince Spa kunt u lichaam en geest volledig tot ontspanning laten komen. En het restaurant, een oase van rust in het hart van Rome, laat u proeven van de traditionele Italiaanse keuken met een eigentijdse twist.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat.

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2024 Black Diamond Journeys