Home > Italië > Sikelia Luxury Retreat

Sikelia Luxury Retreat

Pantelleria
Italië

Pantelleria

Midden in de Middellandse Zee, combineert dit eiland de omgeving en de cultuur van de Italiaanse en Afrikaanse buren tot een verborgen wonder dat totaal uniek is. Om het nog aantrekkelijker te maken, hebben wij voor een beperkte tijd een speciale aanbieding voor u. Onze lente- en najaarspromotie komt met 20% korting voor een non-refundable voorbetaalde reservering. Bovendien ontvangt u een fles wijn van de privé-wijngaard van Sikelia en een voucher van €50,- om te gebruiken in de Sikelia Spa. Deze aanbieding geldt van 19 april tot 31 mei & van 15 september tot de sluitingsdatum 13 oktober. Als u buiten deze data om boekt, geldt er nog steeds een karting van 10%.

Bestemming: Pantelleria

Op vakantie in Italiƫ bij Sikelia Luxury RetreatHet is de schuilplaats van een paar verlegen beroemdheden zoals Giorgio Armani, Truman Capote, Sting en Madonna: het Specchio di Venere ("Spiegel van Venus") is een hartvormig meer in een vulkanische krater. Gevoed door regenwater en warmwaterbronnen, transitioneert zijn unieke kleur van smaragd, tot aquamarijn, tot diepblauw. In Pantelleria vindt u ook een natuurlijke warme sauna in een grot aan de kant van de Montagna Grande, die zichzelf aanpast aan de omgeving. De ingesprongen kust verbergt een aantal uitstekende zwemplekken bij de zwarte rotsen en zeegrotten, die soms versierd zijn met visrestaurants van buitengewone kwaliteit.

Accomodatie: Sikelia luxe Retraite

Privéterrassen bieden intimiteit en een uniek uitzicht op het intense landschap van dit ruige eiland. Het gebouw is ontworpen door de Milanese architect Gabriella Giuntoli. De moderne architectuur die is voortgekomen uit een groot respect voor de omringende natuur en een liefde voor kwaliteitsmaterialen, wordt gecombineerd met een smaakvolle klassieke omgeving die zorgt voor een rustig verblijf. In de gemeenschappelijke ruimten van het hotel staat het werk van beeldhouwer en schilder Gennaro Avallone centraal, wiens stukken spreken tot de wonderen die overal in het landschap van Pantelleria te vinden zijn.

Meer informatie

Hoe u uw tijd ook wilt doorbrengen: wij nemen u het regelwerk graag uit handen. Zodra u tevreden bent met ons aanbod, hoeft u alleen maar op ‘Start deze reis’ te klikken. Wij zorgen dan dat alles wordt geregeld, zodat u ontspannen op reis gaat. 

We kunnen u ook helpen met vervoer van deur tot deur. We doen suggesties voor activiteiten om tradities en gebruiken te leren kennen en we geven tips voor de beste restaurants om te genieten van lokale specialiteiten.

Deze reis boekenOfferte aanvragen

© 2024 Black Diamond Journeys