Home > Kroatië > Veladrion Resort

Veladrion Resort

Sveti Juraj
Kroatië

Sveti Juraj, Kroatië

Veladrion is een luxe resort gelegen in een adembenemend natuurlijk landschap. Deze verborgen parel ligt tussen de bergen en de zee. Hier kunt u genieten van de prachtige stranden, slechts een paar stappen van uw accomodatie vandaan.

In dit exclusieve resort voor volwassenen vindt u ultieme verwennerij. De villa's hebben prachtige woonruimtes die uitkomen op privébalkons of terrassen met uitzicht op de Adriatische Zee. Ook is er een spa om u in stijl te laten ontspannen. Deze biedt verschillende behandelingen. Daarnaast kunt u baantjes zwemmen of simpelweg ronddobberen in het binnen zwembad. Het buitenzwembad is de ideale plek om van de zon te genieten, en voor mooi uitzicht kunt u van de infinity pool genieten. Mocht u graag in vorm willen blijven, dan kunt u gebruik maken van de fitnessruimte. 

Het schip Vila Velebita is maar liefst 24 meter lang en biedt haar gasten een tocht langs de Adriatische kustlijn, verborgen baaien en prachtige wateren. Het schip brengt u naar Lukovo, een klein vissersdorpje, naar de prachtige baai Zavratnice, of naar de zandstranden van het Rajska (Paradijs) strand op het Rab eiland. 

 

Kamers en suites

Het terrein heeft meerdere villa's waar verschillende kamers te vinden zijn. In Villa Veledrion bevinden zich de Grand Room, Serenity Room, Park Suite, Deluxe Suite en de Superior Room. Deze zijn allemaal geschikt voor twee personen. De Grand Room is een ruime kamer met uitzicht op het park. De Serenity Room is wat groter en heeft daarnaast een balkon. De Park Suite is een suite met balkon en uitzicht op het park en de Rivier Gacka. De Superior Room is een luxe kamer met uitzicht op de Adriatische zee. De Deluxe Suite heeft direct uitzicht op zee en een balkon. De Signature Suite voor twee personen heeft een aparte woonkamer voor meer ruimte en privacy.


In Villa Gacka bevinden zich de Premium Suite. Dit is een elegante suite met ruime woonkamer, slaapkamer voor twee en een balkon. De grote Presidential Suite biedt uitzonderlijke luxe voor vier personen. De woonkamer heeft een haard voor een uitnodigende sfeer, en het eetgedeelte en de open keuken bieden genoeg ruimte voor vermaak en dineren. Ook zijn er twee balkonnen en twee loggias, voor uitzicht over de omgeving. 

In Villa Degenia is de Executive Suite gelegen, voor drie personen. Deze suite heeft een aparte woonkamer en een slaapkamer voor twee personen. De woonkamer biedt vanwege haar slaapbank ruimte aan een derde persoon. Er zijn twee badkamers aanwezig. Ten slotte is er nog de Tree House, een knus huisje in de bomen perfect voor twee natuurliefhebbers die op zoek zijn naar ontspanning en privacy. 

© 2024 Black Diamond Journeys